Starity

Rajong egymásért Kerry Washington és Selena Gomez

2015. január 09. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twitteren zengett ódákat egymásról az újdonsült anyuka és az egykori Disney-üdvöske.

hirdetés
Rajong egymásért Kerry Washington és Selena Gomez
Fotó: Charley Gallay; Paris Match

Néhány napja derült ki, hogy Kerry Washington és Selena Gomez rajonganak egymásért, ezt pedig a Twitteren adták a világ tudtára, amitől a rajongók rögtön elaléltak. Történt ugyanis, hogy a Botrány című sorozat főhősnője a következőt csiripelte: A nap dala (ami azt jelenti, hogy ez ment a reggeli edzésemen és egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből utána sem!) Selena Gomeztől a The Heart Wants What It Wants!

És mivel a 37 éves színésznő megjelölte a 22 éves énekes-színésznőt a bejegyzésben, az illetékes rögtön észre is vett azt és reagált is rá: Kerry Washington, meg sem bírok moccanni. #GladiátorEgyÉletenÁt

Selena egyébként már korábban is elárulta, hogy rajong Kerryért és az ABC-n futó sorozatáért is. Októberben például az Instagramon osztott meg egy fotót saját magáról, melyen a Jimmy Kimmel Live!-ban viselt Chanel- és Tom Ford-összeállításában volt látható és mindössze annyit fűzött hozzá, hogy #oliviapopestyle, utalva ezzel a színésznő mindig stílusos karakterére, Olivia Pope-ra.


Fotó: Instagram/Selena Gomez

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek