Starity

Maite Perroni szakított

2010. szeptember 11. 18:06   |   Szerző: iby123

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Árva angyal női főszereplője, Maite Perroni kijelentette az Hola! magazinnak, hogy ő és Carlos de la Mota szakítottak.

hirdetés
Maite Perroni szakított

Maiténak most zárult le a kapcsolta  Carlos de la Motával, aki szintén színész. Valamivel több mint egy hónappal azután, hogy Carlos udvarolni kezdett az Árva angyal című sorozat Marichuyának, Maite kijelentette az Hola! magazinnak, hogy kapcsolatuk véget ért.

Ritkán láthattuk, hogy a pár élvezte a szerelmet. Ha Maite megcsókolta barátját, a képek rögtön felkerültek a netre. Mindössze ennyi volt. Képek, de semmi több.  Az Árva angyal bevallotta, nagyon izgatott volt, amikor Carlos de la Mota udvarolni kezdett neki. Dulce María és a barátai gratuláltak neki.

De most ez a kapcsolat véget ért. Reméljük, hogy Maitét nem viselte meg nagyon az esemény. A színésznő azt mondta: „Jól vagyok és nyugodt, mert tudom, hogy el fog jönni majd az igazi a számomra.”

Reméljük is, hogy így lesz, és ha az a bizonyos igazi eljön, Maite Perroni nagyon boldog lesz mellette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek