Starity

Visszatér Dan Howell és Phil Lester a BRIT Awardsra

2015. január 10. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres brit YouTuber-páros, Danisnotonfire és AmazingPhil idén is szórakoztatni fogja az Egyesült Királyság neves díjátadójának, a BRIT Awardsnak nézőit. Ismételten rengeteg különleges interjúval, illetve játékos pillanatokkal várják az érdeklődőket.

hirdetés
Visszatér Dan Howell és Phil Lester a BRIT Awardsra

A február 19-én megrendezésre került tavalyi BRIT Awardson debütált először a BBC Radio 1 két fiatal rádiósa, Dan és Phil. A két brit YouTuber nemcsak a díjátadó legemlékezetesebb pillanatait idézte fel három rövidebb kisfilmben, de még a backstage-be is elkalauzolták a kíváncsi nézőket, hogy tanúi lehessenek annak, hogyan folynak az előkészületek a műsorra. Mindemellett humoros interjúkat készítettek olyan világsztárokkal, mint Ellie Goulding, Pixie Lott, Bastille, Dan Smith, Kylie Minogue és Lilly Allen. A rendezvény után pedig kamerákon keresztül még az after partira is beinvitálták a rajongókat.

Úgy tűnik, hogy a tavalyi óriási sikerükre való tekintettel, idén is szeretnék őket a képernyőn látni és ötletes beszélgetéseiket meghallgatni. A BBC BRIT Awards hivatalos oldala a tegnapi nap folyamán jelentette be a nagyszerű hírt, miszerint Dan és Phil visszatérnek a díjátadóra és ismételten szórakoztatni fognak minket.

Január 15-én fogják hivatalosan is kihirdetni a jelölteket, a rendezvényre pedig a két brit YouTuber is ellátogat, hogy több vicces beszélgetést és játékos feladatot folytasson le az ott megjelent hírességekkel.

A nagy napon pedig nemcsak a vörös szőnyegen, de még a színfalak mögött is Dan Howell és Phil Lester várja az érdeklődőket, ahol világsztárokat faggatnak ki és természetesen mindezt élőben nyomon követhetjük a BRIT Awards hivatalos YouTube-csatornáján.

Maga a díjátadó február 25-én kerül megrendezésre és olyan világsztárok fognak színpadra lépni, mint Taylor Swift, Ed Sheeran és Sam Smith, de természetesen a BRIT Awards még rengeteg meglepetést tartogat mindenki számára!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek