Starity

Együtt dolgozik Selena Gomez és Zedd

2015. január 11. 12:12   |   Szerző: MissAjsa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres énekes-színésznő november 24-én adta ki ötödik lemezét, majd az ünnepek után újra visszament dolgozni.

hirdetés
Együtt dolgozik Selena Gomez és Zedd

Selena menedzsere tavaly az Instagramon keresztül, már több rajongónak is elmondta, hogy Selena hamarosan új zenével jelentkezik, talán még a 2014-es év vége előtt, ám még azóta sem hallottunk róla semmi hírt, egészen mostanáig. Már régebben is megtudhattuk, hogy Selena a hatodik lemezén Siával valamint Zedd-del fog közreműködni, és végre úgy tűnik, el is kezdtek rajta dolgozni.

Az énekesnő nem olyan rég átment a Hollywood Recordstól az Intrescope-hoz, és a tegnapi nap folyamán a Twitteren közölték, hogy Zedd-del közösen több rajongóit is felhívnak, valamint a fanok is hívhatták őket és beszélgethettek velük.

A rajongók videóra is vették a telefonos beszélgetéseket, a héten pedig több fotó is került fel az Instagramra, hol Miss Gomez, hol Zedd, hol pedig egy másik munkatársuk által, ami a közös munkára utal. Így zajlanak nálunk a péntek esték a stúdióban - fűzték hozzá az egyik képhez.


Fotók: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek