Starity

Osztrák modellel kavar Harry Styles?

2015. január 11. 16:04   |   Szerző: Kelly010

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a One Direction énekesére újra szerelmes, a szerencsés hölgy pedig nem más, mint Nadine Leopold.

hirdetés
Osztrák modellel kavar Harry Styles?

Úgy tűnik, Harry a közelgő On The Road turnéja, és az azzal járó kötelezettségek ellenére is új kapcsolatba kezdett, mégpedig nem mással, mint a híres osztrák származású modellel, Nadine Leopolddal. A két fiatal novemberben ismerkedett meg a szépség CAA ügynökének, Jeff Azoffnak köszönhetően, és azóta látványosan sok időt töltenek egymással.

Többször is látták őket nyilvánosan megjelenni, legutóbb a hét elején ebédeltek együtt a Cafe Habana étteremben, ahol a szemtanúk szerint izzott közöttük a levegő. Ha ez nem lenne elég, a One Direction énekese Nadine 21. születésnapjára egy halom szív alakú lufival állított be, ami szintén intimebb gesztus.

Egy meg nem nevezett forrás így írt kettőjük kapcsolatáról: Harry komolyan érdeklődik Nadine Leopold iránt, de nem szeretnének semmit elsietni. Ennek ellenére remekül érzik magukat egymás társaságában, és a nyilvánosság előtt sem titkolják vonzalmukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek