Starity

Megjelent a We'll Never Have Paris előzetese

2015. január 11. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a legelső előzetes Simon Helberg új filmjéhez, melynek női főszerepében a Két pasi - meg egy kicsi Rose-a, Melanie Lynskey lesz látható.

hirdetés
Megjelent a We'll Never Have Paris előzetese

A 2014-es év folyamán már az amerikai filmfesztiválok legtöbbjén bemutatásra került romantikus vígjáték hamarosan a nagyközönség számára is megtekinthető lesz, ugyanis január 22-én kerül a tengerentúli mozikba, így a napokban megérkezett az első hivatalos trailer is.

A 95 perces alkotás a We'll Never Have Paris címet viseli, a rendezői székekben pedig Jocelyn Towne mellett Simon Helberg ült, akinek a forgatókönyvet is köszönhetjük, valamint a vásznakon is visszaköszön majd, ugyanis övé Quinn szerepe. Mellette látható lesz a filmben Melanie LynskeyMaggie Grace, Judith Light, Alfred Molina és Zachary Quinto is.

A történet középpontjában a hihetetlenül ügyetlen Quinn áll, aki feleségül akarja venni élete szerelmét, Devont. Azonban mivel ő volt az egyedüli nő egész eddigi életében, elbizonytalanodik és teljesen összezavarodik, amikor a magas, vékony, szőke Kelsey szerelmet vall neki és dobja Devont. Ezután természetesen rögtön rájön, hogy hatalmas hibát követett el és vissza akarja szerezni élete szerelmét, aki viszont Párizsba utazott és ott megismerkedett a sármos francia Guillaume-mal.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek