Starity

Minden sorozatának megkegyelmezett a The CW

2015. január 12. 10:10   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokak megkönnyebbülhettek, illetve botránkozhattak, ugyanis a The CW berendelte összes őszi sorozatának új évadát.

hirdetés
Minden sorozatának megkegyelmezett a The CW

A Facebookon tette nyilvánossá a The CW a minap azoknak a sorozatoknak a listáját, amiket már biztosan berendelt a következő szezonra és bizony mindenki jól járt. Ez azt jelenti, hogy az eddig leadott őszi szériák mind visszatérnek a következő évaddal, bár vannak benne meglepő döntések is.

Az uralkodónő és a Jane the Virgin alatt nagyon rezgett a léc, hiszen nem olyan jó számokat hozott, mint azt várták, de a rajongók legnagyobb örömére kapnak még egy lehetőséget. Visszatér továbbá A zöld íjász a negyedik, az Odaát a tizenegyedik, a The 100 és a The Originals a harmadik, a The Flash a második, a Vámpírnaplók pedig a hetedik évaddal. 

A Hart of Dixie-ről egyelőre semmi hír sem érkezett mivel az USA-ban eddig csak az új szezon első részét adták le, így az, hogy zöld utat, avagy kaszát kap-e attól függ, hogyan teljesítenek a következő részek. Emellett a Beauty and The Beastről sincs még semmi információ, ugyanis a harmadik évad premierjére sem került még sor. És persze van még két olyan sorozat is, amelyek most, a szezon közepén indulnak: az iZombie és a The Messengers. Előbbi március 17-én, míg utóbbi április 10-én kerül a képernyőkre.


Fotó: Facebook/The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek