Starity

Samuel L. Jackson lesz az USA elnöke

2015. január 12. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben megjelent a legelső hivatalos előzetes a Big Game című akciófilmhez.

hirdetés
Samuel L. Jackson lesz az USA elnöke

Új szerepben bizonyíthat Samuel L Jackson, méghozzá nem is akármilyenben! Jalmari Helander új akciófilmjében, a Big Game-ben ugyanis magát az Egyesült Államok elnökét kelti életre, aki egy terrortámadás áldozata lesz, repülőgépe pedig egy erdőben zuhan le, ahol egy 13 éves fiú, Oskari (Onni Tommila) táborozik. A srác ugyanis közösségük férfivá avatási rituáléján vesz éppen részt, mely során bizonyítania kell, hogy helyt tud állni vadászként, ehelyett azonban a világ egyik legtekintélyesebb, legbefolyásosabb emberével találja szemben magát, akit a terroristák körbekerítenek a fák között, hogy be tudják fogni, akárcsak egy vadat. Akaratán kívül így a fiú is belekeveredik a vadászatba és kénytelen összefogni az elnökkel, hogy túléljék a hajszát, amíg a segítség meg nem érkezik.

A 110 perces alkotást 2014 szeptemberében mutatták be először a Torontói Filmfesztiválon, ezt követően pedig idén március 25-től fogják vetíteni Finnországban, április 2-től Oroszországban, május 7-től Németországban és Hollandiában, 8-án az Egyesült Királyságban, 13-án pedig Belgiumban.

Jackson mellett szerepet kapott még a filmben Ray Stevenson, Jim Broadbent, Ted Levine, Felicity Huffman, Victor Garber, és a fiatal Onni Tommila.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek