Starity

Blake Lively élete legboldogabb időszakát éli

2015. január 12. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People-nek adott interjút nemrégiben az újdonsült anyuka, mely során sok-sok érdekességet elárult.

hirdetés
Blake Lively élete legboldogabb időszakát éli
Fotó: David Slijper

Nem meglepő módon a People magazin Blake Livelyt választotta január 19-én megjelenő számuk címlaplányának, így természetesen az elmaradhatatlan interjúra is sort kerítettek nemrégiben, mely során elárulta, hogy mindig is úgy érezte, remek anyuka lesz belőle és ahogy azt már korábban is hangoztatta, férjével, Ryan Reynoldsszal nem állnak meg egy csöppségnél.

Nem érzem azt, hogy ez egy hatalmas változás lenne - kezdte a 27 éves színésznő, aki 2015 első napján adott életet első gyermekének, aki a hírek szerint kislány lett és a Violet nevet kapta szüleitől. Ki akarom élvezni ezt a pillanatot. Ugyanakkor van egy olyan érzésem, hogy az első és a második gyermekem között lesz a legnagyobb korkülönbség, de ez valószínűleg változni fog minden egyes évben. Alig várom már, hogy láthassam, milyen hatással lesz az egyik baba a másikra, és az egész családomra, minden egyes fejezetre.

Ha pedig mesés magánélete nem lenne elég, üzletasszonyként is sikeres utat futott be eddig, hiszen a Forber éves 30 Under 30 nevezetű listájának első helye is az övé lett, de Blake nem elégszik meg ennyivel, ugyanis nagy tervei vannak, és ki szeretné terjeszteni a Preserve-öt.

Az inspiráció nagy része anyukámtól, apukámtól és a testvéreimtől jött. Az összes dolog, amiben jónak érzem magam, a családomnak köszönhető, és ezek a dolgok azok, amik magába foglalják a Preserve-öt: sütés-főzés, dekorálás, művészet. A család a szíve mindennek, amit csinálok - árulta el a boldog és sikeres családanya, aki ennél örömtelibb nem is lehetne: Ez életem legboldogabb időszaka, és ezt minden egyes nap elmondhatnám. Gyakran úgy érzem, el sem tudom hinni, hogy megtapasztalhatom mindezt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek