Starity

Baba érkezik Kardashianékhoz

2015. január 12. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Keeping Up With The Kardashians előzetese után tűkön ülve várja a nagyvilág, hogy kiderüljön, vajon Kim, Khloé vagy Kendall várandós?

hirdetés
Baba érkezik Kardashianékhoz

Egy héttel ezelőtt ért véget a Keeping Up With The Kardashians kilencedik évada, így meg is jelent a soron következő tizedik szezon előzetese is, melyből leszűrhető, hogy ismételten rengeteg konfliktus adódott a Kardashian-Jenner családban, ráadásul az is kiderül, hogy Kim és Kanye ismét belevágott a babaprojektbe, így az már csak hab volt a tortán, amikor egy pozitív terhességi teszt is megjelent a videóban.

Azt azonban még nem tudni, hogy vajon melyik lány került áldott állapotba, Khloé viszont nem sokkal a trailer debütálása után leszűkítette a kört, ugyanis feltöltött az Instagram-profiljára egy fotót - amit azóta egyébként le is törölt -, melyhez a következőt fűzte: Ki terhes? Kim, Khloé vagy Kendall?


Fotó: ​Instagram/Khloé Kardashian

A szezonzáró epizódban, mely a Kourtney and Khloé Take the Hamptons címet viselte, az egész család rendkívül büszke volt Kourtney férjére, Scott Disickre, aki végleg le tudta tenni az alkoholt, azonban ez már néhány hónappal ezelőtt történt, ez idő alatt pedig nagy változások mentek végbe. Bennfentesek elmondása szerint december 14-én született harmadik gyermekük, Reign Aston Disick annyira sok stresszt okoz a 31 éves apának, hogy az újra rászokott az ivásra.

Scott nincs jól. Olyan, mintha teljesen össze lenne zavarodva. Egyszerűen dühösnek látszik. Mérges az élet miatt és az utóbbi időben nagyon harapós. Mindenkivel veszekszik. Túl fiatal még mindenhez, ami eddig történt. 31 éves, három gyerekkel és két halott szülővel, és egy partnerrel, aki nem tudja támogatni és kezelni őt. Megint bulizik. Fogalmam sincs, hogy egyáltalán leállt-e valaha a piálással.

Az utóbbi időben pedig a forrás elmondása szerint sógornője, Khloé mellett talált vigaszt, aki meghallgatja és próbálja megérteni őt. Szüksége van Kholéra, mivel ő nincs alárendelve azoknak a dolgoknak. Khloé ugyanakkor hátráltatja Scottot a véleményem szerint, mivel falat emel Kourtney és férje közé - árulta el a névtelen ismerős a Radarnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek