Starity

Szólólemezén dolgozik Florencia Bertotti

2015. január 14. 14:02   |   Szerző: blackandwhite

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokunk kedvence, Florencia Bertotti a Csacska angyalban mutatta meg először énektudását még 2004-ben. Azóta eltelt egy kis idő, most azonban saját lemezzel készül közönségének.

hirdetés
Szólólemezén dolgozik Florencia Bertotti

Flor a nézők szívébe először a Csacska angyal című telenovellájával lopta be magát még 2004-ben. A későbbiekben ismét feltűnt a képernyőn, akkor már a Niní nevet viselő szériában, ahol előző sorozatához hasonlóan szintén ő énekelte fel a népszerű betétdalokat. Most viszont elérkezett az ideje annak is - a rajongók legnagyobb örömére - hogy saját szólólemezén dolgozhasson. A társa ebben nem más, mint Willie Lorenzo, akivel a Floricienta forgatása óta szoros barátságot ápolnak. 

A színésznő még a tavalyi esztendőben jelentette be hivatalos Twitter-oldalán, hogy jelenleg már a saját dalait írja, s később az Ohlalá magazinnak adott interjújában sejtelmesen még azt is elárulta, hogy előreláthatóan 2015-ben valószínűleg piacra is kerül a korong. Nos, úgy látszik, Florencia valóban gőzerővel munkálkodik első szólóalbumán, a számok felvételei már elkezdődtek, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az a fénykép, amit Willie osztott meg Twitteren a lelkes színész-énekesnőről, amint a stúdióban tevékenykedik.

Azt egyelőre sajnos még nem tudni, hogy pontosan mikor kerül a boltok polcaira a CD, de az már bizonyos, hogy nagy sikert fog aratni, akárcsak Flor előző lemezei.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek