Starity

Ruhamustra: Golden Globe Awards

2015. január 14. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezajlott a neves Golden Globes, amin Hollywood apraja-nagyja felvonult. Nézzük, ki volt az est sztárja és vesztese ruhák tekintetében!

hirdetés
Ruhamustra: Golden Globe Awards

Kiosztották a Golden Globes díjait idén is, és a gáláról ezúttal sem maradhattak el az A-listás sztárok. Most itt az ideje, hogy kiosztogassunk képzeletbeli trófeákat az öltözékekért is, illetve megjegyzéseket hagyjunk a stylistoknak, ha a választás nem volt szerencsés.

Legjobban öltözöttek

Lorde

Igaz, Lorde nem tartozik a nullás méretű énekesnők közé, ennek ellenére nőies alakja van, amit szépen kiemelt ez a top és a fekete nadrág. Emellett, külön plusz pont, hogy Lorde az ízlésesség határán belül maradt.

Rita Ora

Mióta a fiatal énekesnő szerepet kapott a Szürke ötven árnyalata mozifilmben, azóta előszeretettel nyúl a buja vörös színhez, és milyen jól teszi! Ebben a nagyestélyiben egyszerűen túl ragyogott mindenkit, az egész megjelenése hibátlan volt.

Taylor Swift

Taylor legjobb barátnőjének, Lorde-nak az oldalán vonult be, egy sárga Armani estélyiben, ami ismételten kifogástalan döntés volt az énekesnő részéről. A szerelését szépen feldobta a MAC vörös rúzs, és a hátratűzött haja.

Salma Hayek

Talán nem az este legkiemelkedőbb lépése volt egy a királykék estélyi, azonban a színésznő nagyon dögösen festett. Haját laza hullámokba csavarták, még az összképet a gyönyörű gyémántfülbevalói koronázták meg.

Nina Dobrev

Dobrev egy fantasztikus fekete, csipkével bélelt költeményt választott az estére, ami szépen kihangsúlyozta vékony derekát, és csodálatos alakját. Haját oldalra fésülték, hátát pedig teljesen szabadon hagyták. Bár a színésznő kicsit fáradtnak nézett ki, ez azonban nem vont le az összképből.

George Clooney és a felesége

Ez az, ahogy egy tiszteletben álló színésznek, és gyönyörű feleségének, Amal Alamuddinnak meg kell jelennie egy olyan neves átadón, mint a Golden Globes. Őket titulálták a legjobban öltözött párnak, és ezzel mi sem tudunk vitatkoznia. Elegancia mindenek felett!

Emily Blunt

Emily akárcsak egy istennő, úgy festett a Michael Kros költeményében. Az este kedvence lett hamar a hófehér választása, ami hibátlan döntésnek bizonyult karcsú alakjához.

Lana Del Rey

A Ride énekesnője megelevenítette Marilyn Monroe-t, aki az egyik legnagyobb példaképe. Lana egy aqua színű vintage darabot választott, ami tökéletesen illik a retro imázsához.

Jennifer Aniston

A színésznő már nem döntött merész darab mellett ezzel az egyszerű MIA ruhával, mégis az estének és korának megfelelően öltözött fel és rendkívül elegáns volt.

Emma Stone

Emma nem éppen hagyományos estélyi mellett tette le a voksát, mi mégis imádjuk a választását! Visszafogott és csinos volt az overálja, egyszerűen csak kellemes ránézni a színésznőre.

Heidi Klum

A modell szépsége az évek során semmit sem kopott, és most is hibátlanul nézett ki élénkpiros Chanel estélyijében, amihez a cipője is passzolt.

Conchita Wurst

Az est legmegosztóbb sztárját mi is nehezen tudjuk értékelni, ennek ellenére, mivel az osztrák Conchita nőként jelent meg az átadón, így mi is úgy fogjuk elbírálni. Ennek fényében pedig előnyös és jó választás volt ez a zöld bársonyköltemény.

Legrosszabbul öltözöttek

Jennifer Lopez

Többnyire imádjuk JLo szereléseit, azonban most ez a szürke, kígyóbőr mintás ruha valahogy nem jött össze. Természetesen, azért még mindig irigykedünk arra, ahogy Jennifer tartja magát 45 évesen.

Felicity Huffman

A Született feleségek sztárja bár csinosan volt felöltözve, a divatoldalak egyhangúan egyetértettek abban, hogy alulöltözött volt ebben a miniben, amihez ráadásul egy Huffman szandált választott csinos magas sarkú helyett. Rossz esemény, rossz idő, rossz választás!

Emily Ratajkowski

2013-ban ismérhettük meg Emily nevét a Blurred Lines sláger videoklipjével, ahol mindenki felkapta a fejét szépségére. Ennek ellenére, úgy érezzük, ez a sárga szerelés most nála nem működött, hiszen nem adja vissza alakját és kicsit olyan, mintha egy lepedőt tekertek volna köré.

Alessandra Ambrosio

Bár kétségkívül mindenki irigykedik a szupermodell, két gyermekes anyuka alakjára, azonban most igazán mellényúltak a stylistjai. Mintha egy bodyra felkapott volna egy csipkés bordó függönyt, és úgy indult volna neki a neves gálának.

Rosamund Pike

Ez a Vera Wang ruha kétségtelenül túl sok volt Rosamundon, aki éppen öt hete adott életet egy kisfiúnak. Az estélyi túl sokat mutat a színésznő alakjából, nem éppen előnyös formában.

Cindy Crawford

A modell sajnos mellényúlt ezzel az egyébként szép királykék ruhával. Cindy hasa előnytelen formában mutatkozik meg, és így minden nagyobb weboldal kritizálta a szettét.

Lena Dunham

Az est talán egyik legrosszabbul megjelent sztárja volt Lena, akinél nemcsak a borzalmas Zac Posen ruhájával van gond - amiben egyszerűen eltűnik és nagyítja is -, hanem kifogásolható, csámpás kiállásával is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek