Starity

Chenoa: „Te vagy a főnök!”

2015. január 15. 09:09   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Laurát az Avon nagykövetének választották, mivel hiteles, természetes, független és elkötelezett nő. Mindezek szellemében hat az énekesnő legújabb kampánya, melyben arról próbálja meggyőzni hölgytársait, hogy ők rendelkezzenek mindazzal, ami az övék, hiszen a döntés mindig az ő kezükben van.

hirdetés
Chenoa: „Te vagy a főnök!”

Chenoa olyannyira bevált az Avon Spanyolország számára nagykövetként, hogy a cég arra kérte az idén nyáron 40. életévébe lépő énekesnőt, hogy hosszabbítson velük szerződést és vállalja el a 2015-ös évre is a partnerséget. Laura természetesen elfogadta a kozmetikai márka ajánlatát, sőt, már most év elején új, közös kampányba kezdenek, melynek címe Legyél a nő, aki szeretnél lenni.

Január 7-én jelent meg a televízióban egy új reklámfilm, melynek Chenoa a főszereplője és melyben egy másik stílust képvisel: nemcsak az üzleti lehetőségeket hangsúlyozza, hanem azt a célt is, hogy minden egyes nő képes elérni az életben azt, amire vágyik, csak meg kell próbálnia tenni érte, igyekezni és tudása legjavát adni. Ez a 2015-ös év Avon-szlogenje is: Legyél a nő, aki szeretnél lenni. Amellett, hogy ez egy vadonatúj reklámkampány és már a tavalyi évben elkezdődtek az előkészületek, már most biztos, hogy senkit sem hagy majd hidegen.

A munka az Avon csapatával még mindig egy élmény, jó érzéssel tölt el és természetesnek tűnik minden. Már az első beszélgetés alkalmával születtek közös ötletek, a kritériumok magasak, de pozitívan állok hozzá a munkához, fantasztikus, hogy mindannyian ugyanazt a nyelvet beszéljük az Avonnál, így pedig a közös munka egyáltalán nem nehéz. Nem tudom elmondani, mennyire izgatott vagyok, hogy továbbra is velük dolgozhatok. Az Avon valóban a nagybetűs minőséget képviseli minden egyes termékével. Ezt én garantálom – nyilatkozta Chenoa, aki továbbra is kitörő lelkesedést mutat a folyamatos szakmai kapcsolat során. Az Avon egyébként az egyik vezető közvetlen-értékesítési kozmetikai cég Spanyolországban, már több mint 45 éve vannak jelen a piacon.

Az énekesnő az idei évben nemcsak az Avon szerződéshosszabbítására bólintott rá, hanem különböző divatmárkák reklámozására is. A tegnapi nap folyamán az énekesnő maga osztotta meg hivatalos Facebook-oldalán a La Gran Tienda (A Nagy Üzlet) internetes áruház linkjét, ahol az ő fotóival reklámozzák legújabb kollekciójukat a Vision Viceroy, a Whiz, a La Martina, valamint a Gant gárdái.

Semmi kétség tehát, hogy Chenoa még mindig a természetes szépségű és erős, független nő mintaképe Spanyolországban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek