Starity

Debütált és bukott az Eye Candy

2015. január 15. 15:03   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Victoria Justice új sorozata hétfőn debütált az Egyesült Államokban. A szériát az MTV készíti, ahogy a Teen Wolfot és az Awkwardot is.

hirdetés
Debütált és bukott az Eye Candy

A történet főszerepében Lindy (Victoria Justice) áll, aki kishúgával együtt próbál túllenni a nehéz éveken. A szüleik már nincsenek velük, csak ketten vannak egymásnak. A testvérét elrabolják, majd három évvel később Lindyből hacker lesz, aki így próbál húga nyomára bukkanni. Hat hónapra elítélték az illegális tevékenységei miatt, a háziőrizete pedig a sorozat kezdetekor jár le. Barátnőjével közösen elmennek megünnepelni a régen vágyott kiszabadulást, Sophia beregisztrálja Lindyt egy társkereső weboldalra, ahol többen is elhívják a fiatal lányt randevúzni, ám az egyik udvarló más, mint a többiek: ő leselkedik is a hacker után...

A sorozat nem kapott semmilyen felvezetést, teljesen egyedül kellett volna boldogulnia, ám a várt siker elmaradt. Történt ugyanis, hogy még a 600 ezer nézőt sem érte el a pilot epizód. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a későbbiek folyamán ez a helyzet változik-e, de ha nem, akkor sajnos valószínűsíthetően kaszára kerül majd sor, mivel a csatorna egy másik sorozata, a Teen Wolf például rendre egymillió felett teljesít, de még az Awkward is jobb szinten van. A bevezető rész pozitív és negatív kritikákat egyaránt kapott, ráadásul jócskán volt promóciója is.

Reménykedjünk abban, hogy az elkövetkezendő epizódok már milliós közelségbe kerülnek, különben Lindy izgalmasnak induló története túl rövidre fog sikerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek