Starity

Modellként debütált Noah Cyrus és Stella Hudgens

2015. január 15. 20:08   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noah Cyrus a Medd nevű ruhamárka arca lett. A kampányképeket Vanessa Hudgens húga, Stella és Cody Simspon testvére, Alli közreműködésével készítették el.

hirdetés
Modellként debütált Noah Cyrus és Stella Hudgens
Fotó: Mudd

Jönnek a trónkövetelők! Miley Cyrus, Vanessa Hudgens és Cody Simpson húgai modell babérokra törnek, mivel a Mudd nevű divatmárka arcaiként pózol Noah, Stella és Alli, akiket már nem éppen említhetünk kislányokként.

A három lány a ruhabolt Peace, Love, Mudd nevű tavaszi kollekció darabjait népszerűstik. A fotósorozaton már nyoma sincs a nagykabátoknak és csizmáknak, igazi nyárias szettekben mosolyognak a kamerába a modellpalánták. A képek témája egy közös piknik lett, ahol a zenélés, különböző játékok, biciklizés, selfie-zés és körhintázás is terítékre került.

A fotók alapján a kollekció igazán fiatalosra sikerült, és nemcsak a lányoknak nyújt segítő kezet a márka a divat terén, mivel fiúk számára is árusítanak szetteket.




Fotók: Mudd

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek