Starity

Dalpremier: Carach Angren - Killed and Served by the Devil

2015. január 16. 18:06   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az együttes 2014 végén mutatta be a There's No Place Like Home című dalát, mellyel bevezettek minket egy sötét világba, most pedig még egy számot közöltek le a közelgő albumról.

hirdetés
Dalpremier: Carach Angren - Killed and Served by the Devil

A Carach Angren nevű szimfonikus black metalzenekar mindig is ismert volt egyedi stílusáról, és - szinte már prózai - történetet elmesélő dalairól. Nemrégiben hozták nyilvánosságra a There's No Place Like Home című dalukat, mely bevezet minket a már előrendelhető, február 23-án megjelenő This Is No Fairytale című album sötét világába, aminek témája a családi erőszak és bántalmazás.

A Facebook-oldalukon keresztül megosztották a lemez hetedik dalát is, a Killed and Served by the Devilt. Nagyon büszkén fedjük fel a hetedik tracket a közelgő albumunkról, a This Is No Fairy Tale-ről, ami egy hónapon belül fog megjelenni! Ez a dal még több nyomot ad a történet fejlődéséről anélkül, hogy a teljes sztorit elárulná. Élvezd a horror következő részét a Killed And Served By The Devilt és tudasd velünk, ha tetszett a lényege! - írták a dalhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek