Starity

Taylor Swift kifizette rajongója hitelét

2015. január 16. 07:07   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő újra tanúbizonyságot tett jószívűségéről: kisebb vagyont ajándékozott egyik rajongójának.

hirdetés
Taylor Swift kifizette rajongója hitelét

Taylor Swift ismét bebizonyította, mekkora szíve van és mennyire odafigyel rajongóira. Már eddig is számtalan példa volt arra, hogy ezt megmutatta, hiszen többek között oktatási központot nyitott, személyes csoportterápiát tartott kirekesztett hallgatóinak, rákos kisgyerekeket látogatott, iskolásoknál járt, akiknek hangszerekkel kedveskedett. S bár ezek csak jótetteinek apró morzsái, 2013-ban és 2014-ben is megkapta már a legjótékonyabb sztárnak járó titulust - nem véletlenül.

Nemrégiben teljesen új irányt vehetett miatta Rebekah Bortniker élete; miután a rajongó egy kis videót posztolt a blogján az énekesnőről, a mű eljutott magához Taylorhoz is, aki meglepően nagy lelkesedéssel és meghatódottsággal fogadta az ajándékot és azonnal küldetett Rebekahnak – a sorban az ötödik, legutóbbi albumához híven – összesen 1989 dollárt, hogy ezzel segítsen a fiatal lány tanulmányainak finanszírozásában. Ezt a már önmagában sem kevés adományt nagyon sok kedves üzenettel, valamint egyik saját készítésű festményével spékelte meg, így mondva köszönetet a kedves kis gesztusért.

Nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy tetszeni fog. Én nem vagyok túl jó festő, de annyira gyönyörű és pozitív vagy a sok stressz ellenére, ami az életeddel jár, hogy ezért szerettem volna készíteni neked valami személyeset. Imádom a videót, amit rólam és a barátaimról csináltál! – írta Taylor, majd fűzött egy megjegyzést az anyagiakhoz is: Most már ki tudod fizetni a diákhitelt.

A csomag még tartalmazott az üzeneteken és a festményen kívül egy fényképet és egy nyakláncot is, amelyik most gazdát cserélt, mivel Taylor mellékelt jegyzetén az alábbi szöveg olvasható: Az enyém volt, már a tiéd.

Rebekah rettentően meglepődött és megilletődött a nem várt küldeménytől, aminek felbontását külön meg is örökítették, sőt, később a meghatódott rajongó egy Tumblr-üzenetben fejezte ki érzéseit és gondolatait az eseményekkel kapcsolatban:

Annyira izgatott voltam, hogy el sem olvastam a levelet, teljesen összegyűrtem. Totál lesokkolt a tény, hogy Taylor rám szánta az idejét,  el sem tudtam hinni, azt gondoltam, hogy ez csak őrült álom lehet. Beszélni is képtelen voltam, mikor kinyitottam a csomagot, még szerencse, hogy ott volt anyukám, aki megköszönte mindezt helyettem. Köszönöm neked Taylor, köszönöm, köszönöm, köszönöm! Tudom, hogy ezt már rengetegszer mondtam, és még milliószor fogom is, mert mindennél többet jelent számomra! Szeretlek – hálálkodott Rebekah, mire Taylor csak egy rövid, de annál szebb és sokatmondóbb üzenettel reagált: Én is nagyon szeretlek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek