Starity

Itt a Beastly előzetes!

2010. április 22. 20:08   |   Szerző: Nesquik

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modern Szépség és a Szörnyeteg. Így emlegetik Vanessa Hudgens legújabb filmjét, aminek az előzetese tegnap jelent meg az MTV hivatalos honlapján.

hirdetés
Itt a Beastly előzetes!

Vanessa Hudgens egyre több felkérést kap a High School Musical óta. Ez tény. Először ott volt a Bandslam, amit bár a kritikusok imádtak, a moziban mégis megbukott. Aztán leforgatta a Beastlyt, a Sucker Punch-ot, és jött a Rent. Vajon ennyi elegendő lesz Vanessának hogy bizonyítsa tehetségét? A következő előzetes elnézve, igen!

A film arról szól, hogy Kylet, egy elkényeztetett, jóképű és gazdag tinit elvarázsol egy boszorkány: olyan ocsmány lesz kívül, mint belül. Ha 1 éven belül nem talál senkit, aki így is szeretné, örökké így marad. Kyle eleinte elzárva él, a "barátaitól" távol, ám aztán a sors Lindy mellé sodorja, akit - Kyle állítása szerint - meg kell védenie.

„Megőrzi a Szépség és a Szörnyeteg csontvázát, de az izmokat már mi építjük fel,” mondta Hudgens a filmről. „Átvettünk kis részleteket az eredetiből, például az átváltozást, és azt, hogy találnod kell valakit, aki megtöri az átkot. De egy kicsit megcsavartuk, sötétebbé tettük, és beletettünk néhány furcsaságot, ami az eredetiben nem szerepelt." folytatja "A legjobb mód, hogy megnézd a Beastly-t, ha az én korosztályomhoz tartozol, vagy tinédzser vagy az, hogy magaddal viszed a barátod vagy a barátnőidet,” mondja Hudgens a tervekről július 30-ra. „Menjetek el valahová vacsorázni, vagy hívd át a barátaidat. Rendeljetek pizzát és innivalót, utána menjetek el a moziba. Mindenképp a barátaiddal menj, úgy sokkal jobb móka. És nagyon fogjátok élvezi a filmet.”

Ti mit gondoltok? Tetszik vagy sem?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek