Starity

Joe Manganiello anyukája imádja Sofía Vergarát

2015. január 17. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Manganiello Hawaii szigetén, karácsonykor jegyezte el kedvesét, és szerencsére ennek édesanyja is nagyon örül.

hirdetés
Joe Manganiello anyukája imádja Sofía Vergarát
Fotó: FameFlynet Pictures

Az ő történetük szerencsére nem az Anyád napja, hiszen Sofíának nem kell majd küzdenie vőlegénye szüleivel, ugyanis Joe édesanyja, Susan imádja őt. Susant nemrég meginterjúvolták Joe életrajzi profiljához, és amikor a jövőbeli menyéről kérdezték, nem tudta megállni ömlengés nélkül.

Sofía Vergara az egyik legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam – lelkendezett a színésznőről. Egyáltalán nem modoros, vagy hasonlók. Ő csak egyszerűen nagyon rendes mindenkihez.

Sőt, az US Weekly értesülései szerint Susan vette rá a fiát, hogy bökje ki a nagy kérdéstSusan nagyon szereti, hogy Sofia egy nő hanggal – nyilatkozta egy bennfentes.

Bár a pár még csak hat hónapja jár, máris nagyon összenőttek. Sofía gyakran posztol képeket kettejükről, amihez olyan kommenteket fűz, hogy szerelmem és legjobb barátom.

Sofía tudja, hogy még nincsenek együtt régen, de meggyőződése, hogy megtalálta a lelki társát – nyilatkozta egy másik forrás. Ez lesz a színésznő második házassága, viszont Joe-nak az első, ugyanis korábban eljegyezte Audra Marie-t, de szakítottak 2011-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek