Starity

Hazánkba is érkezik a Csocsó-Sztori

2015. január 18. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén februárban végre itthon, áprilisban pedig az USA-ban is a mozikba kerül a 2013-as animációs film, melyben olyan sztárok hangja csendül fel, mint Bella Thorne, Nicholas Hoult, Ariana Grande, Matthew Morrison, vagy éppen Katie Holmes.

hirdetés
Hazánkba is érkezik a Csocsó-Sztori

2013-ban került bemutatásra az Oscar-díjas rendező, Juan Jose Campanella animációs filmje, a Foosball Argentínában, Spanyolországban, Kolumbiában, Mexikóban és Brazíliában. Ezt követően a 2014-es év során további országokba is eljutott az alkotás, így az orosz, a perui, izraeli, lengyel, olasz, portugál, ír, skót, kínai lakosok, valamint a Fülöp-szigeteken és az Egyesült Királyságban élők is jegyet válthattak rá.

A legtöbbek meglepetésére pedig az Egyesült Államokban csak idén áprilisban kerül majd a mozikba a tavaly Underdogs címre átkeresztelt animált vígjáték, mellette pedig Hong Kongba, Németországba és Magyarországra is eljut majd az elkövetkezendő hónapokban.

Az amerikai nézők olyan híres hollywoodi színészeket hallhatnak majd a családi produkcióban, mint  Bella Thorne, Nicholas Hoult, Ariana Grande, Matthew Morrison, Eugenio Derbez, Katie Holmes és  John Leguizamo.

Jake (Morrison) egy visszahúzódó és félénk, ám rendkívül tehetséges csocsójátékos, akinek egyetlen gyenge pontja Laura (Grande). A lány bátorításával azonban legyőzi a város rosszfiúját, Ace-t (Hoult), a dolgok viszont 10 év elteltével hatalmas fordulatot vesznek, ez idő alatt ugyanis Ace a világ legjobb csocsósa lett és visszatér, hogy otthonukat egy vadonatúj stadionná változtassa. Hatalmas pusztításba kezd és Laurát is elrabolja, ám éppen akkor, amikor úgy tűnik, hogy nincs remény, Jake csocsóasztalának figurái életre kelnek. A furcsa csapat így hát útnak indul, hogy megmentsék Laurát és a falut.

Hazánkban február 12-én debütál az animációs film, a Csocsó-Sztori címen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek