Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2015. január 18. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc sztárjaink az elmúlt egy hétben is aktívak voltak Instagram- vagy éppen Twitter-fiókjukon. Egyesek fodrásznál jártak, vagy éppen tetoválást varrattak, míg mások szerelmükkel pihentek egy kicsit, de olyan is akadt, aki ismét csak a kedélyeket kívánta borzolni.

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Zayn Malik új hajstílust mutatott be

Az énekes megvált hosszú hajától, hogy frizurája igazodjon a legújabb divatrendhez. Zayn oldalt teljesen felnyiratta, míg a tetején hosszú maradt, kiemelve arcát. Rajongóinak egészen biztos tetszett a változás, hiszen több, mint 12 órán keresztül trendelt, hogy Zayn, a selfie-d kinyírt minket.


Fotó: Zayn Malik, Twitter

Adam Lambert az O2 arénából jelentkezett

Az amerikai előadó ismét turnén van a Queen bandával, és január 17-én a londoni legendás O2 arénát is bevették. A show előtt Lambert tetoválást varratott, méghozzá az arcára. Az alkotás természetesen nem maradandó, körülbelül egy hét alatt lekopik. Selfie a londoni backstageből. Hogy tetszett az aranyozott könnycsepp tetkóm? Köszi érte Nude ink!


Fotó: Adam Lambert, Instagram

A közönség jól szórakozott a Queen + Adam Lambert shown

Brian May, a Queen rockbanda gitárosa posztolta a képet az O2 arénából, ami a nagy finálé után készült a közönségről. Brian mostanában mindenhová magával viszi a selfie-stickét, hogy fotókat készítsen a jelenlévőkkel, azonban most mégis egy rajongói képet választott, madárlátból.


Fotó: Brian May, Twitter

Alessandra Ambrosio koncerten járt

A csinos modell kicsit kikapcsolódott a barátaival, és Los Angelesben bulizott egy csajos este keretein belül. Alessandra a koncertről csak egy polaroid képet rakott fel, ami mostanában nagyon népszerű a sztárok körében.


Fotó: Alessandra Ambrosio

Nikki Reeddel ünnepelt Ian Somerhalder

A két színész között egyre komolyabbra fordul a helyzet, hiszen csak rájuk kell nézni: ragyognak a boldogságtól. Ian az ünnepeket is Nikkivel töltötte, illetve két kutyájával, akik szintén jól kijönnek a színésznővel.


Fotó: Ian Somerhalder, Instagram

Taylor Swift víz mellett relaxált

A 1989 előadója élvezheti kikapcsolódását, hiszen roppant sikeres évet zárt maga mögött. Swift slágerét, a Blank Space-t a rajongói kedvenc, Style váltja fel, hiszen az lesz az énekesnő kislemeze. A dalt a One Direction szépfiúja, Harry Styles ihlette, így a siker garantált.


Fotó: Taylor Swift, Instagram

Kesha Patagóniából köszönt be

Szexuális botránya után az énekesnő eltűnt a közéletből, és kicsit pihenni kívánt. Kesha azonban most rajongói nagy örömére bejelentkezett, méghozzá Dél-Amerikából, Patagóniából.


Fotó: Kesha, Instagram

Pakolásban pózol Katy Perry

Hamarosan visszatér a turnéjához Katy Perry, de addigis élvezi a kikapcsolódást Los Angeles-i otthonában. Perry vasárnapi relaxálását osztotta meg követőivel, amin láthatjuk, hogy fehér pakolásban regenerálja a Super Bowl idei fellépője az arcát.


Fotó: Katy Perry, Instagram

Jessie J szerelmes

A brit énekesnőre rátalált a szerelem, és ezt nem rest megosztani a világgal. Párjával pózolt legújabb selfie-jén a Price Tag előadója, méghozzá Jamaicából. Felkészülünk az ágyas képre. Csak a szünetben. Visszatekintés Jamaicába.- fűzte hozzá.


Fotó: Jessie J, Instagram

Britney Spears készen áll Vegasra

Csinos frizurát mutatott be Britney követőinek, emellett arra biztatta őket, hogy vegyék meg a shopjában található legújabb rajongói ereklyéket, mint azt a pólót, amit éppen viselt. Spears 2015-ben is visszatér Vegasba, hogy ott szórakoztassa a Planet Hollywoodba látogatókat.


Fotó: Britney Spears, Instagram

Miley Cyrus polaroid képe kiverte a biztosítékot

Előkerült néhány sosem látott kép Miley Cyrus V magazin fotósorozatából, ami már önmagában elég botrányosra sikerült. A polaroid képeket természetesen Cyrus lelkesen megosztotta, ellenben nem túl pozitív visszajelzéseket kapott. Rajongói emellett aggódnak az énekesnő egészségéért, hiszen a felvételeken túl soványnak tűnik.


Fotó: Miley Cyrus, Instagram

Díjat nyert Ed Sheeran

Büszkélt pózolt Instagram-oldalának Ed Sheeran, akinek akadt is oka az ünneplésre. A Thinking Out Loud énekese lett az év brit előadója a BBC-nél, így egy csinos kis díjjal térhetett haza.


Fotó: Ed Sheeran, Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek