Starity

Itt van Shelley Hennig új filmjének trailere

2015. január 19. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Universal Pictures új produkciójának, az Unfriendednek legelső előzetese.

hirdetés
Itt van Shelley Hennig új filmjének trailere
Fotó: The CW

A Cybernatural címen is elterjedt filmet Levan Gabriadze rendezte, a forgatókönyvet pedig Nelson Greavesnek köszönhetjük. A történet az internetes megfélemlítésről és terrorizálásról szól, ugyanis egy Laura Barns nevezetű lány áll a középpontjában, akiről 2013. április 9-én felkerült egy provokatív és megalázó videó az internetre, mely miatt rengeteg támadás érte, melyek végül az öngyilkosságba hajszolták.

A thriller viszont tulajdonképpen egy évvel a tragédia történte után veszi kezdetét, amikor is egy csapat fiatal a Skype-on keresztül beszélget, ám társalgásukat megzavarja egy ismeretlen felhasználó, aki az elhunyt lány profiljait használja és Laurának adja ki magát - hacsak tényleg nem ő maga tért vissza a túlvilágról, hogy bosszút álljon azon, aki tönkretette az életét.

Az Unfriended főbb szerepeiben Shelley Hennig és  Renee Olstead mellett Cal Barnes, Matthew Bohrer, Courtney Halverson, Will Peltz, Mickey River, Heather Sossaman, Moses Jacob Storm és Jacob Wysocki láthatóak.

Az Egyesült Államokban április 17-re tűzték ki a premier időpontját, míg az Egyesült Királyságban május 1-jén, Brazíliában pedig május 28-án mutatják majd be a nagyközönségnek.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek