Starity

Klippremier: G.R.L. - Lighthouse

2015. január 19. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol lánybandáról tavaly szeptember óta nem lehet sokat hallani, hiszen a tagok még mindig gyászolnak Simone Battle elvesztése miatt, azonban most dalt írtak az egykori énekesnőről.

hirdetés
Klippremier: G.R.L. - Lighthouse

A G.R.L. tavaly sikerrel kezdte az évet, hiszen rengeteg új dalt és klipet sikerült készíteniük. Azonban hatalmas tragédia érte őket, amikor 2014. szeptember 5-én Simone Battle, az együttes egyik tagja életét vesztette. A fiatal tehetség holttestére édesapja talált rá és később kiderült, hogy öngyilkos lett.

Lauren, Paula, Natasha és Emmalyn egy dallal emlékeznek most egykori társukról, ami a Lighthouse címet kapta. A lányok Twitter-oldalukon írtak az új számmal kapcsolatban néhány sort: Köszönjük az összes rajongónknak, hogy támogatnak. A szeretet és a sok kedves szó, amit tőletek kapunk, mind nagyon jól esik, köszönjük, hogy mellettünk álltok, és hogy bíztattok.

Nyugodj békében, Simone Battle!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek