Starity

Megjelent Noémi Virág új klipje

2010. szeptember 11. 22:10   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noémi Virág sem tétlenkedik. Fellépésekre jár, klubtalálkozókat szervez, interjúkat ad, a nyár közepén pedig leforgatta negyedik klipjét Szeretlek címmel – gyönyörű képek fülbemászó zenével.

hirdetés
Megjelent Noémi Virág új klipje

Hétfőn jelent meg Noémi Virág legújabb klipje, amit még a nyáron forgatott Horvátországban, Szeretlek című negyedik kislemezéhez. A dal egy szerelmi nóta az énekesnő férjéhez – nem csoda hát, hogy a nagyon személyes nótához gyönyörű klip dukál.

Szép képek, jó vágás, kellemes hangulat – röviden ez jellemezné a negyedik klipet, melyet a nézők a YouTube-on HD-720 felbontásban is megcsodálhatnak. A meggyönyörködtető kisfilm igazán színvonalas lett, fotózás, vágás és zene szempontjából is. A stábon rajta volt a nyomás is, hogy hozza a megszokottat: az első, Hiányzol című slágert már lassan 400 ezren látták a népszerű videómegosztón, és a további két videó is egyenként 120-120 ezer nézőt jegyezhet magáénak.

Az énekesnő-dalszerző így beszél a klipről: „Azt szerettem volna, ha a klip is tükrözi azokat az érzéseket, amelyeket a dalban megírtam. A férjem mellett találtam rá az igazi boldogságra, az életem egy csodálatos lebegés, mióta megismerkedtünk. A napokban pedig már a második házassági évfordulónkat ünnepeltük.”

A klip látványilag nagyon ott van, a színvonalához hozzájárult az is, hogy nagy részét a víz alatt forgatták, és az utómunkálatok is több időt vettek igénybe, de megérte várni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek