Starity

Pókember csatlakozik a Bosszúállókhoz?

2015. január 20. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az a pletyka járja, hogy új taggal bővülhet a Bosszúálók csapata, méghozzá Pókemberrel.

hirdetés
Pókember csatlakozik a Bosszúállókhoz?

Miután a tavaly megjelent A csodálatos Pókember második része hatalmasat bukott, a főszereplő sorsa is kérdésessé vált. Azonban a Sonyt ért múlt hónapi hackertámadást követően az a hír kezdett terjedni, hogy tárgyalások folytak a Marvellel méghozzá arról, hogy „hazatérjen-e” Pókember.

Bár a pletykákat egyelőre nem erősítették meg, néhány oldal úgy véli, hogy a Bosszúállók 2018. május 4-én érkező folytatásában, az Infinity War első észében a Marvel-moziuniverzum első fázisának számos tagja is feltűnik majd a harmadikak mellett. Így már tényként kezelik azt is, hogy Pókember csatlakozik a Bosszúállókhoz, de elmondásuk szerint nem Andrew Garfield, hanem egy új színész fogja életre kelteni.

A ComingSoon.net azonban utánajárt a pletykáknak és úgy értesültek, hogy mindez csak mese habbal, Pókember ugyanis biztosan nem áll be a Thor, Hulk, Vasember, Amerika Kapitány, Fekete Özvegy és Sólyomszem alkotta csapathoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek