Starity

Arrow: kivágott csókjelenet került elő!

2015. január 20. 10:10   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat készítői úgy döntöttek, hogy megosztják a nézőkkel azt a kivágott jelenetet, amit a két főszereplő rajongótábora minden bizonnyal kitörő boldogsággal fogad.

hirdetés
Arrow: kivágott csókjelenet került elő!

A széria indulásakor a két népszerű szereplő kapcsolata egyáltalán nem volt tervezett, sőt, ami Felicity karakterét illeti, a készítők csak néhány epizód erejéig szerették volna a sorozatban tartani, mint a Queen vállalat kedves IT-zsenijét, aki néha-néha besegít az íjász munkájába.

Emily Bett Rickards viszont olyan jól alakította a szerepét és – sokak szerint – olyan pozitív kisugárzással rendelkezik, melyet nem csupán színésztársai és a stáb tagjai vettek észre, hanem maguk a tévénézők is, akik szinte az első pillanatban a szívükbe zárták őt. Így nem is volt kérdéses, hogy a későbbiek folyamán állandó karakter lesz-e a fiatal lány. A döntés jónak bizonyult, hiszen Emily azóta az Arrow-team pótolhatatlan tagjává vált.

A sorozat rajongóinak köszönhetően – akik az elején olykor talán többet láttak bele Oliver és segítője kapcsolatába, mint amit maguk a rendezők gondoltak volna –  a forgatókönyvírók végül mégis elkezdték a két karakter sorsát egymás közelébe terelgetni. A kezdetekben csak ritkán megnyilvánuló, aprócska gesztusokból és elejtett mondatokból éppen csak sejthető, mélyen titkolt érzelmeket a 2. évad utolsó részeiben láthattuk magasabb és nyíltabb szintekre lépni.

Az izgalmakkal teli szezon végén a készítők adtak egy kis reményt a páros rajongóinak, amikor is képernyőre került az a bizonyos jelenet, amelyet már oly sokan vártak epekedve: a helyszín a Queen család üresen álló háza, ahol Ollie bevallja Felicitynek, hogy szerelmes belé. Később azonban érkezett a nem várt pofon, mivel kiderült, hogy csak így akartak csapdát állítani, tudva, hogy a beszélgetés lehallgatásra került. Most azonban az évadzáró utolsó perceiben elhangzó párbeszéd és az érzelmeket sugárzó tekintetek újra bizakodásra adtak okot, hogy e románcot végül beteljesedni vélhetjük a 3. évad nyitó epizódjában.

A Felicity-Oliver páros rajongóinak sokáig kellett várniuk arra a bizonyos első csókra, melyet végül keserédes szájízzel nézhettek csak végig. Ekkor azonban még nem lehetett tudni az igazi, legeslegelső csókról, amelyet talán a figyelem és érdeklődés fenntartása érdekében, de kivágtak az előző évad 23. részéből. Szerencsére viszont így, a Valentin-naphoz közeledve betekintést nyerhetünk a leforgatott, de a szerkesztés miatt kitörölt részletbe. A napokban közzétett videót nézve világossá fog válni mindenki számára, hogy miért is próbáltuk feleleveníteni ezt a szerelmi vallomást.

A zöld íjász január 21-én, azaz holnap új részekkel, izgalmakkal és meglepetésekkel tér vissza az amerikai televíziók képernyőire.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek