Starity

Lewis Hamiltonnak a rajongói az elsők

2010. szeptember 11. 22:10   |   Szerző: timbaland

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pcd-news.blogspot.com első kézből adta hírül, hogy Lewis Hamiltonnak bizony rajongói a legfontosabbak.

hirdetés
Lewis Hamiltonnak a rajongói az elsők

„A 2010-es Magyar Nagydíj hétvégéjén volt szerencsénk találkozni példaképünkkel, Lewis Hamiltonnal. Csütörtök este az egyik budapesti luxusszálloda bejárata előtt vártunk rá töretlenül, mígnem este 8 óra után végre megérkezett mindnyájunk kedvence. A mélygarázsba szaladtunk, hogy találkozhassunk vele. Igencsak meglepődött, amikor meglátott minket, loholó rajongókat. Nagyjából olyan tizenöten lehettünk. Mindenkinek rögtön adott autogramot, képet is engedett készíteni, elképesztő türelmes volt és lelkes. Sohasem találkoztam még ilyen jólelkű és földhözragadt emberrel. Csak nevetek azokon, akik szidják őt, mondván, hogy mennyire beképzelt. Nála szerényebb ember a világon nincs! A találkozás során kérdeztük őt barátnőjéről, a Pussycat Dolls-vezér Nicole Scherzingerről. Lewis azt mondta, teljesen biztos, hogy kedvese valamikor Magyarországra látogat, hisz csak jót hallott országunkról. Nagyon megörültem, amikor ezt mondta, hiszen a pcd-news.blogspot.com szerkesztőjeként Nicole igazi megszállottja vagyok. Adtam Lewisnak akkor egy levelet, melyet Nicole-nak címeztem. A pilóta először hirtelen megkérdezte mókásan, hogy »Ez szerelmes levél?«, mire azt feletem, hogy dehogy, én csak egy rajongó vagyok, bár azok között a legnagyobb. Több ajándékot is kapott, többek között egy fotóalbumot, de a legszebb kétségkívül egy kép volt, melyet egyik fiatal hölgy rajongója adott neki. A lelkes fan összevágta Lewis gyerekkori képét nagy példaképe, Ayrton Senna fotójával. Köztudott, hogy Hamilton csodálta a brazilt, de sohasem tudott vele találkozni. Most azonban, még ha csak virtuálisan is, de együtt lehet gyerekkori példaképével. Lewis nagyon örült a fotónak, azt mondta, ki is teszi majd azt otthonában. Miután mindnyájan lefotózkodtunk vele, és autogramot kértünk tőle, sok szerencsét kívántunk neki a hétvégére, mire ő kedvesen mosolygott, és hüvelykujja felmutatásával jelezte, hogy mindent megtesz majd a siker érdekében. Másnap este az egyik ismerősöm a főváros egyik forgalmas utcáján szúrta ki Lewist egy taxiban, aki mit sem törődve a forgalommal, kiszállt, és – feltartva a forgalmat – addig nem szállt vissza a kocsiba, míg rajongója kívánságait (egy képet és egy aláírást) nem teljesítette.” – írta a Pussycat Dollsszal foglalkozó magyar nyelvű pcd-news.blogspot.com weboldal szerkesztője a nem mindennapi élménybeszámolót.

Úgy tűnik tehát, hogy Lewis Hamilton „utálói” valóban tévedtek, és tévesen vették be a bulvársajtó kitalációit, melyekben azt hajtogatták, hogy a pilóta elszállt magától. Nem semmi ez egy olyan híres embertől, aki nap mint nap rajongók ezreivel találkozik, és állandóan nagy nyilvánosság veszi körül.

A találkozásról egy videó is készült, ide kattintva megnézhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek