Starity

Új előzetest kapott a Kitaszított

2015. január 21. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a Nicolas Cage, Hayden Christensen és Yifei Liu főszereplésével készült akciófilm legújabb trailere.

hirdetés
Új előzetest kapott a Kitaszított

Szeptember 26-án került bemutatásra Kínában és Malajziában az Outcast című akciófilm, október 9-től pedig már a szingapúriak is megtekinthették, azonban több országban egyelőre nem vetítették a mozik. Ez viszont rövidesen változni fog, hiszen most új előzetest kapott Nicolas CageHayden Christensen és Yifei Liu közöse, és februárban már Kanadában, Brazíliában és Horvátországban is a vásznakra kerül.

A Kínai Birodalom fiatal trónörököse egy saját bátyja célpontjává válik, így a hercegnek el kell menekülnie és védelmet keresnie. Egyetlen reménye a túlélésre egy vonakodó, háborúviselt keresztes lovag, Jacob, akinek le kell győznie saját démonait és fel kell keresnie a mitikus számkivetettet, a The White Ghostot, azaz a Fehér Szellemet, hogy együttes erővel csatába álljanak és segítsenek a hercegnek visszatérni az őt megillető helyre.

A rendezői székbe Nick Powell ült, a forgatókönyvet pedig James Dormernek köszönhetjük. Az amerikai és a hazai premierről egyelőre nincs hír, de mivel már kapott magyar címet (Kitaszított), így valószínűleg előbb-utóbb nálunk is elérhető lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek