Starity

Christina Milian hamarosan visszatér

2010. szeptember 12. 00:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves szépség, akit pár éve az R&B hercegnőjeként emlegettek Aaliyah és Ashanti mellett, hamarosan új albummal rukkol elő. Utolsó albuma 2006-ban jelent meg.

hirdetés
Christina Milian hamarosan visszatér

Christina Milian hamarosan visszatér! Az amerikai énekesnő 4 éve tűnt el a zenei palettáról, mivel színészi karrierjét egyengette. Olyan filmekben játszott eddig, mint a Hajrá csajok! 5 vagy az Excsajok szelleme.

Az R&B-üdvöske viszont 2010-re kész a visszatérésre, olyannyira, hogy albumát még idén, de legkésőbb 2011 elejére a boltok polcain szeretné látni. A 29 éves tehetség tavaly szerződött le a Interscope Recordshoz, ami olyan sztárok útját egyengeti, mint Lady Gaga, Timbaland vagy Eminem.

Bár tavaly megjelent új videoklipje, a Us Against The World, de az csúnyán megbukott, mivel csak a Billboard Pop 100 lista 86. helyéig jutott fel.

A soronkövetkező Elope címet viselő korongon az énekesnő már 3 éve dolgozik, a folyamatot lelassította válása The-Dreammel, aki a lemez oroszlánrészéért felel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek