Starity

Indul Berkivel az Éden Hotel

2015. január 23. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 23-án a TV2-n debütál az Éden Hotel Berki Krisztiánnal, míg a SuperTV2-n a stratégiai reality napi kísérő műsora, az Éden Éjjel lesz látható.

hirdetés
Indul Berkivel az Éden Hotel

Február 23-án a TV2-n startol a tévénézők egyik kedvenc realityje, az Éden Hotel Berki Krisztián vezetésével. A stratégiai valóságshow forgatása november óta zajlik Costa Ricán, ahol tengerpart, pálmafák, luxushotel biztosítja a paradicsomi körülményeket a játékosoknak. A műsorban nem a nézők szavazatai, hanem a szereplők közt zajló napi történések, konfliktusok alakítják a végkifejletet: a játék folyamán bármi megtörténhet, régi szereplők távoznak, újak érkeznek, alaposan felborítva a már kialakult érzelmeket és erőviszonyokat.

A TV2-n sugárzott legfrissebb epizódok után késő este a SuperTV2-n lesz látható a reality kísérő műsora Éden Éjjel címmel, melyben háttér információk, kimaradt jelenetek – köztük pikáns tartalmak – várják a nézőket. Közvetlenül a kísérő műsor után a SuperTV2-n azonnal indul az Éden Hotel aznapi ismétlése, ezúttal kitakarás és kisípolás nélkül, megmutatva mindent, amit a TV2-n nem láthattak a nézők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek