Starity

Harmadjára is jönnek, látnak, de visszamennének

2015. január 23. 12:12   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizonyára senkinek sem kell bemutatni a nagy Godefroy de Montmirailt és hű segédjét, Jacques Fripouille-t (nálunk Foche), akik egyenesen a középkorból érkeztek a jelenbe. Különös és vicces kalandjaik hamarosan tovább folytatódnak!

hirdetés
Harmadjára is jönnek, látnak, de visszamennének

A francia filmek legismertebbjei közé tartoznak a Les Visiteurs-filmek, amiket nálunk Jöttünk, láttunk, visszamennénk címen ismerhetünk. A középkori lovagot alakító Jean Reno, valamint a fegyverhordozóját életre keltő Christian Clavier hamarosan ismét meghódítja a mozikat: érkezik ugyanis a harmadik rész!

2001-ben ugyan készült már egy külön történet Just Visiting (Reszkess, Amerika!) címmel, a két francia színésszel a főszerepben és Christina Applegate oldalukon, ám ez a film az azonos címszereplők ellenére csupán egy amerikai remake-ként tartandó nyilván. Most azonban az eredeti sztorit folytatják, amennyire csak lehetséges, az eredeti gárdával, Franciaországban.

A harmadik történet ott folytatódik, ahol a második félbeszakadt: a nagy francia forradalom idején. Ami azt jelenti, hogy végre a nézők is megtudhatják, mi sült ki végül Jacques 'Foche' és üke, a szörnyű inkvizítor Jacquouillet találkozásából. Érdekesség, hogy az ezúttal is humorosnak ígérkező alkotást - mely egyébként Franciaországban A terror: A látogatók 3. címen kerül majd a filmszínházakba - ismét Jean-Marie Poiré rendezi, a forgatókönyvet pedig a megszokott módon Christian Clavier és Jean-Marie Poiré írja.

Az alkotásban újra feltűnik többek között Marie-Anne Chazel is, akit a közönség a „bájos” mosolyú Ginette-ként ismerhet. A bemutató pontos időpontja még kérdéses, egyelőre úgy tudni, hogy 2016 januárjában szeretnének sort keríteni a premierre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek