Starity

Öt sztárral gyarapodott Ryan Murphy új sorozata

2015. január 23. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Manganiello, Lea Michele, Abigail Breslin, Keke Palmer és Ariana Grande is szerepet kapott a Scream Queensben.

hirdetés
Öt sztárral gyarapodott Ryan Murphy új sorozata

Tavaly októberben derült ki, hogy az American Horror Story sikerein felbuzdulva horror-vígjátéksorozattal készül a már jól összeszokott csapat, Ryan Murphy, Ian Brennan és Brad Falchuk. Új alkotásuk a Scream Queens címet viseli és ugyancsak egy antológiai jellegű széria, ám 15 epizódból fognak állni az évadok.

Decemberben újabb hír érkezett a sorozatról: elárulták, hogy Emma Roberts és Jamie Lee Curtis játssza majd a két főszereplőt, nagy valószínűséggel az anya-lánya párost. Most pedig újabb nevekről hullott le a lepel, melyek nagy meglepetést okoztak. Nyilvánosságra hozták ugyanis, hogy Murphy idén végéhez érő musicalsorozatának, a Glee-nek Rachelje, Lea Michele és a True Bloodból ismert Joe Manganiello is szerepet kapott a szériában, mellettük pedig feltűnik még Abigail Breslin és Keke Palmer is, valamint Ariana Grande is jelen lesz visszatérő szereplőként.

A tervek szerint tavasszal látnak hozzá a forgatási munkálatokhoz, a premiert pedig őszre tűzték ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek