Starity

Már kapható Kendall és Kylie Jenner ruhakollekciója

2015. január 24. 13:01   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A testvérek összedugták fejüket, és megalkották a saját tavaszi/nyári ruhaötleteiket, amiket a héten már piacra is dobtak.

hirdetés
Már kapható Kendall és Kylie Jenner ruhakollekciója
Fotó: Mike Coppola / Getty Images

Kendall és Kylie Jenner 2015-ös, tavaszi/nyári kollekciója nyilvánosságra került a PacSun jóvoltából. A ruhákban keverednek a csipkés anyagok, a szűzies vonások és a rojtok minden mennyiségben. Az áraikat tekintve elég borsosak, de aki szereti ezt a stílust és megengedheti magának, biztosan nem bánja a sok pénzt értük.

Íme a tavaszi/nyái kollekció darabjai:

Ez a fekete kötött mellényke 36 fontba, vagyis körülbelül 15.000 forintba kerül.

Az ejtett vállú darabok nagyon divatosak mostanában, és ezt nagyon is jól tudta Kendall és Kylie, ezért ők is alkottak egyet a saját kollekciójukba. Az ára 26 font, körülbelül 11 000 forint.


Nyáron a nagy hőségben előszeretettel bújnak a lányok atlétába, plusz a nagy meleg miatt az még jobb, ha kivágott és csak a hasunkig ér. 17 fontért, vagyis 7000 forintért árulják.

Atlétából sosem elég – lehetne akár ez is a mottójuk, ugyanis ez a szürke darab is a kollekció darabja. 19 fontért, azaz 8000 forintért akár a tiéd is lehet.

A kollekció nem lehet teljes egy igazi partiruha nélkül, ezért belevették ezt a kis feketét is 46 fontért, vagyis 20.000 forintért.

Ezt a hosszú ujjú, fekete hasvillantós felsőt hidegebb nyári napokra ajánlják, 17 fontért, ami nagyjából 7000 forintnak felel meg.

A nagyon hidegebb napokra pedig még egy fehér poncsó is dukál, 46 fontért, azaz körülbelül 19.000 forintért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek