Starity

Megjelent Ethan Hawke és January Jones filmjének trailere

2015. január 24. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben megérkezett a Good Kill címet viselő thriller legelső előzetese.

hirdetés
Megjelent Ethan Hawke és January Jones filmjének trailere

Az Andrew Niccol által rendezett és írt film történetének középpontjában és Las Vegas-i családapa áll, Tom Egan (Ethan Hawke), aki egykor vadászpilóta volt, ám most már napjainak felét a tálibok elleni harci drónok vezérlésével tölti, a másik 12 órában pedig külvárosi otthonában tölti idejét, ahol folyamatos viszályban áll feleségével, Mollyval (January Jones) és gyerekeivel. Tom azonban egyszer csak elkezd kételkedni az akcióban: egy soha véget nem érő háborúban harcol?

Hawke és January mellett feltűnik még a thrillerben többek között Zoe Kravitz, Jake Abel, Bruce Greenwood, Akshay Patel, Kristen Rakes, Stafford Douglas és Alma Sisneros is.

A Good Kill tavaly szeptember 5-én debütált a Velencei Filmfesztiválon, négy nappal ezután mutatták be a Torontói Filmfesztiválon, majd 26-án a Zürich-i Filmfesztiválra is elvitték a készítők, azonban a nagyközönségnek még várnia kell a premierre, ugyanis egyelőre egy dátumot hoztak nyilvánosságra: április 10-től kezdik vetíteni az Egyesült Királyságban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek