Starity

Kétes a Constantine sorsa

2015. január 24. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyot csökkent az NBC tavaly indított sorozatának nézettséges és népszerűsége is, a készítők szerint pedig ennek az az oka, hogy túlságosan is ellépték a piacot a képregényadaptációk.

hirdetés
Kétes a Constantine sorsa
Fotó: Quantrell Colbert/NBC

2014. október 24-én debütált az NBC-n a vadonatúj, Constantine címet viselő képregényadaptáció, amelytől sokat remélt a csatorna, ám a kezdeti siker után hamar elszállt. Múlt hét pénteken került képernyőkre a téli szünet utáni első rész a tengerentúlon, melyre mindössze 3,1 millióan voltak kíváncsiak és gyenge, 0,8-as értékelést ért el a 18-49 éves korosztály körében annak ellenére is, hogy ezúttal jóval korábban, este nyolc órakor tűzték műsorra. Ez az eredmény pedig összességében 20%-ka a szünet előtti, december 12-én levetített nyolcadik epizódnak.

Így hát nem meglepő, hogy mindenki azt taglalja, vajon meg meri kockáztatni az anyacsatorna, hogy berendeli a második évadot. Erre a kérdésre adtak nemrégiben választ az NBC elnökei, Jennifer Salke és Robert Greenblatt, azonban nem bíztatták túl sok jóval a nézőket.

Még tanácskozunk róla. Bárcsak jobban teljesített volna a sorozat. Nagy a nézettsége egyébként minden téren és fiatal a rajongótábora. Az epizódok első vetítése kihívás. Nem éppen úgy alakultak a dolgok, ahogy akartuk. Szeretjük a sorozatot. Úgy gondolom, fair azt mondani, hogy tényleg tanakodunk róla - nyilatkozta Salke.

Greenblatt pedig a következőket mondta: Nagyon népszerűek lettek most a képregényeken alapuló produkciók és talán túl sok van belőlük. Egy közkedvelt képregénysorozatról van szó, de nem olyan, mint a The Flash. Sem, mint a Batman, szóval lehet, hogy egy kicsit szenved. De ahogy Jen is mondta, egy olyan sorozat, amit nagyon szeretünk. Imádjuk Matt Ryant, aki a főszereplője. Úgy vélem, jót alkottunk azoknak a rajongóknak, akiknek nem tetszett a film, ami a Constantine-ből készült és szerintem a sorozat jövője még mindig a levegőben lóg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek