Starity

Kórházba szállították Lindsay Lohant

2015. január 24. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a nyaralása során elkapott Chikungunya kór mégsem múlt el néhány nap alatt, hiszen a napokban kórházba került.

hirdetés
Kórházba szállították Lindsay Lohant
Fotó: Olivia Richardson

Nemrégiben forgatta le reklámfilmjét az Esurance-nek Lindsay Lohan Los Angelesben, ezt követően pedig Londonba utazott, ahol azonban a TMZ értesülései szerint kórházba kellett szállítani. Bora Bora-i nyaralása során ugyanis megfertőződött a ritka és gyógyíthatatlan Chikungunya-vírussal, amit a szúnyogok terjesztenek csípésükkel és tünetei - a magas láz és az izületi fájdalmak - most ismét kiújultak, mitöbb, olyan súlyossá váltak, hogy már járni sem tudott, emiatt került be a King Edward VII’s Hospitalbe.

A kórra még nem találtak gyógymódot, de a legjobb esetben körülbelül hat nap alatt lecseng, viszont a csecsemőkkel és a terhes nőkkel akár végezhet is. A 28 éves színésznő vakációja során nem tűnt túl betegnek, hiszen folyamatosan posztolt Instagram-profiljára fotókat, melyekről vidám hangulat köszönt vissza, de most nagyon úgy tűnik, hogy inkább pihennie kellett volna, hogy rendesen kigyógyuljon belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek