Starity

Márciusban érkezik a Kidnapping Mr. Heineken

2015. január 24. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Sam Worthington, Jim Sturgess, Anthony Hopkins és Ryan Kwanten igaz történeten alapuló filmjének előzetese.

hirdetés
Márciusban érkezik a Kidnapping Mr. Heineken

1983-ban egy csapat gyerekkori barát a század legnagyobb bűntényét hajtotta végre, amikor elrabolták a világ akkori egyik leggazdagabb emberét, a Heineken nevezetű sör örökösét, Alfred 'Freddy' Heinekent. A Daniel Alfredson által rendezett film ennek az ügynek a háttértörténetét mutatja be, köztük a megtervezéssel, a végrehajtással és az emberrablók végső bukásával is, annak ellenére, hogy a valaha volt legnagyobb váltságdíjat is megkaparintották: nagyjából 16 millió eurót.

Freddy Heinekent a legendás Anthony Hopkins kelti majd életre, mellette pedig szerepet kapott még az alkotásban többek között Sam WorthingtonJim SturgessRyan KwantenJemima West és  Yolanthe Cabau van Kasbergen is.

Az Egyesült Államokban 2015. március 6-án mutatják majd be, majd április 16-ig az ausztrál, horvát, orosz, szingapúri, holland, bolgár, román és malajziai lakosok számára is megtekinthetővé válik a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek