Starity

Visszatért az INFINITE H!

2015. január 26. 10:10   |   Szerző: scandalmomo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az INFINITE úgynevezett alcsapata, az INFINITE H két év kihagyás után most visszatért sokatmondó Fly Again című albumukkal.

hirdetés
Visszatért az INFINITE H!

Még a 2013-as esztendő elején INFINITE H néven debütált a Hoya-Dongwoo duó, mely páros eredetlieg az INFINITE bandát is erősíti. A tegnapi nap folyamán megjelentették a sorban második úgynevezett mini-albumukat Fly Again címmel, valamint ezzel szinte párhuzamosan a Pretty című dalhoz készült videoklip is napvilágot látott.

Az album érdekessége, hogy a fiúk az összes dal készítésében részt vettek, így az album teljes mértékben a saját stílusukat képviseli és mutatja be. Akárcsak az előző lemez esetében, itt is több előadóval dolgoztak együtt, mint például Sanchez, Swings illetve Sujong (Lovelyz tagja).

A dallista:

  1. Fly Again (Feat. DJ IT)
  2. Pretty
  3. Aren't You Going Somewhere? (Feat. Yang Da Il)
  4. Bump (Feat. Lovelyz' Ryu Soo Jung)
  5. Sorry, I'm Busy (Feat. Swings, Champagne & Candle's Champagne)
  6. Jekyll & Hyde (Feat. Taewan)
  7. As Long as You're Not Crazy (Feat. Phantom's Sanchez)

Ha lehet hinni a híreknek, akkor 2015. január 28-án megjelenik egy kisfilm az album készítési munkálatairól is, valamint a jövő héttől különféle zenei műsorokban is elkezdik promótálni új szerzeményeiket. Érdekesség, hogy a 1theK #hashtag műsorának is vendégei lesznek, ahol a rajongók a Twitteren és Facebook-on keresztül is kérdezhetnek tőlük.

A napokban az INFINITE több elismerést is bezsebelt mindenféle díjátadón, többek között kiérdemelték a legjobb fiúcsapatnak járó kitüntetést, ezen kívül több Bonsang-díjjal is jutalmazták őket, mint például a legjobb tánckoreográfia, illetve a Korean Hallyu Award elismerése is az övék lett, amit azért kaptak, mert nagyban hozzájárultak a k-pop elterjesztéséhez világszerte.

Ezen kívül a csapat hamarosan megkezdi következő japán turnéját, majd terveik szerint egy új dallal is jelentkeznek, sőt, Kim Sungkyu szóló visszatérése is szóba került. Így már szinte biztos, hogy az Inspiritek nem fognak idén unatkozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek