Starity

Hamarosan érkezik az It Follows

2015. január 26. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előzetes érkezett a kritikusok által elismert horrorhoz, mely rövidesen debütál a mozikban.

hirdetés
Hamarosan érkezik az It Follows

2014. május 17. és 2015. január 23. között olyan filmfesztiválokon mutatták már be David Robert Mitchell It Follows című alkotását, mint a Cannes-i, a Szarajevói, a Torontói, az Athéni, a Vancouveri, a Londoni, a Philadelphiai, a Chicagói, a Torinói vagy éppen a Sundance Filmfesztivál, melyeken a kritikusokból szinte egytől-egyig pozitív visszhangot váltott ki.

A történet a 19 éves Jayről (Maika Monroe) szól, akinek számára az ősz az iskoláról, a pasikról és a hétvégi, tóparti bulikról kellene, hogy szóljon. Azonban a dolgok máshogy alakulnak, amikor egy ártalmatlannak tűnő szexuális élmény után furcsa látomások sújtják, és nem hagyja szabadulni az érzés, hogy valaki vagy valami folyamatosan követi. A félelem egyre inkább hatalmába keríti, így barátaival menekülnie kell a horror elől, ami csak néhány lépésre van tőlük.

A filmben feltűnik Maika mellett Linda Boston, Keir Gilchrist, Caitlin Burt, Heather Fairbanks, Ruby Harris, Olivia Luccardi, Lili Sepe, Jake Weary, Debbie Williams és Daniel Zovatto is. A premierre Franciaországban február 4-én, az Egyesült Királyságban február 27-én, az Egyesült Államokban pedig március 27-én kerül sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek