Starity

Új zenekart alapított Molnár Tomi

2015. január 26. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapok óta nagy volt a csend hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, az Anti Fitness Club háza táján, melynek oka, hogy Molnár Tomi új zenekar élén próbálgatja a szárnyait.

hirdetés
Új zenekart alapított Molnár Tomi
Fotó: Facebook/Anti Fitness Club

A méltán népszerű Anti Fitness Club december 28-án ünnepelte fennállásának 12. évfordulóját egy nagyszabású koncert keretei között, ám az azt megelőző hónapokban már igen nagy volt a csend a zenekar körül. Molnár Tomi nemrégiben Ausztráliában élvezte jól megérdemelt pihenését, melyről tegnap este a ClassFM Class Magyarok című műsorában mesélt, és azt is elárulta, hogy hamarosan új zenekar élén láthatják legközelebb a rajongói.

Az Anti Fitness Clubbal kapcsolatban Tomi úgy nyilatkozott, miszerint már nem érzi olyan jól magát a zenekar élén, mint korábban, és új kihívásokra vágyva fogott bele az új zenekar megalapításába, mely szintén a rockzenei irányvonalat képviseli majd.

Az új formáció várhatóan egy hónapon belül debütál majd egy nagyszabású koncert keretein belül, és bemutatásra kerül az új kislemez is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek