Starity

Tom DeLonge távozott a Blink-182 éléről

2015. január 26. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom DeLonge nemrégiben úgy határozott, hogy 23 év a punkzenei szcénában elég volt neki, a későbbiekben nem szeretne zenével foglalkozni.

hirdetés
Tom DeLonge távozott a Blink-182 éléről

A Blink-182 zenekar sajtóközleménye szerint a szomorú hírt Tom menedzsere közölte Travis Barkerrel és Mark Hoppusszal, akik ugyan szomorúnak tartják DeLonge távozását, ugyanakkor megértik, és máris megtalálták utódját Matt Skiba személyében.

Az Alkaline Trióból ismert Matt Skiba csatlakozik a Blink-182-hoz és foglalja el Tom Delonge megüresedett helyét a nyolcadik alkalommal megrendezett Musink Music & Tattoo zenei fesztiválon. - olvasható a zenekar sajtóközleményében. Travis Barker és Mark Hoppus igyekszenek eleget tenni valamennyi Blink-182-s kötelezettségeiknek, beleértve a Musink Fesztivált is, és már nagyon izgatottak Matt Skiba énekes-gitáros csatlakozása miatt.

Tom már tavaly novemberben is célozgatott arra, hogy változás áll majd be a zenekar háza táján, ám akkor még csak sejteni sem lehetett, hogy tagcserére szorul a csapat. Travis és Mark, a formáció megmaradt tagjai úgy nyilatkoztak, hogy nincsenek rossz érzések bennük Tom távozását illetően, de Freddie Mercury szavaival élve: a shownak folytatódnia kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek