Starity

A One Directionnek nem kellettek a Fall Out Boy dalai

2015. január 27. 15:03   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Daily Starnak nyilatkozott Pete Wentz, a Fall Out Boy basszusgitárosa és legfőbb dalszövegírója, és elárulta, hogy már ők is írtak pár dalt a népszerű brit együttesnek, a One Directionnek, amiket végül az srácok nem használtak fel.

hirdetés
A One Directionnek nem kellettek a Fall Out Boy dalai

Az 5 brit fiú szerettett volna egy új, rockosabb hangzást, ám amivel a Fall Out Boy állt elő, az túl extrém volt számukra. Mikor legutóbb Londonban voltunk, írtunk a One Direction-ös srácokkal. Nagyszerű volt, de nem tudom, hogy a Fall Out Boy olyan dalokat ír-e, amilyeneket a One Direction énekelni akar. Van egy bizonyos fajtája a furcsaságnak, amit mi is képviselünk, de nálunk ez olyan, mintha ikrek lennénk. Talán ez túl szokatlan a One Directionnek, mivel nem használták fel a dalokat.

Ez a furcsaság azonban a Fall Out Boynak nagyon bejön, ezt az első helyen debütáló American Beauty/American Psycho című albumuk is bizonyítja. De persze némiképp megérthető, hogy a One Direction miért nem használta fel a Fall Out Boy dalait, hisz a két banda stílusa teljesen eltérő.

Az együttes régóta tartó fennállása kapcsán Wentz hozzátette: Fejlődtünk, szóval még mindig lehetőségünk van olyan popelőadókkal fellépni, mint Meghan Trainor és Iggy Azalea. Mindig mi vagyunk a furák a partikon, mert egyértelműen nem egy olyan együttes vagyunk, amit összeraktak. De remélhetőleg olyan, ami élvezi a popos pillanatokat.

Más brit előadó is szóba került, mégpedig nem más, mint Ed Sheeran. Ed egy lírikus srác, olyan kusza, érdekes sztorikat mesél el, amilyenekre nem számítanál egy popzenétől. Nem tudom, hogy elfogadná-e az állást, de ha valaha új énekest szeretnénk, neki ajánlanánk fel - mondta nevetve Pete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek