Starity

Érkezik ZZ Ward második lemeze

2015. január 27. 20:08   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

ZZ Ward első lemeze 2012-ben debütált Til The Casket Drops címmel. Az album nagy sikereket ért el, főleg a címadó számmal, ami a Pretty Little Liars sorozat egyik betétdala volt a harmadik évadban.

hirdetés
Érkezik ZZ Ward második lemeze
Fotó: Christopher Polk/Getty Images

ZZ Ward neve még mindig sokak számára ismeretlen, hiszen nem adott el több millió albumot, ráadásul botrányai sem voltak. Egy nagyon visszafogott énekesnőről van szó, aki inkább a fesztiválozók számára híres.

A Til The Casket Drops mellett a másik híres dala a Put The Gun Down, ami még a Billboard listájára is felkerült. Mindezen sikereken felbuzdulva 2013-ban önálló turnéra indult az Államokban és ellátogatott olyan városokba is, mint Los Angeles vagy éppen New York.

Az első korong sikerei után a minap újra stúdióba vonult és gőzerővel nekiállt elkészíteni a második stúdióalbumát, ami akár még idén a boltok polcaira kerülhet. Mindezt Instagram-oldalán osztotta meg a rajongókkal egy kép kíséretében, melyen egyébként az is látszik, hogy az énekesnő levágatta a haját, így most már a megszokottnál jóval rövidebb hajjal nyomul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek