Starity

Nina Dobrev kibékülne Iannel?

2015. január 28. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ian Somerhalder és Nina Dobrev között mégsincs vége mindennek? A forgatási szünetekben a hírek szerint sok időt tölt együtt a páros.

hirdetés
Nina Dobrev kibékülne Iannel?

Ian Somerhalder a hírek szerint, még idén elveszi a párját, Nikki Reedet, azonban szemtanúk szerint még kolleganőjén, Nina Dobreven sem tette túl magát. A Vámpírnaplók sztárjai a forgatási szünetekben igen sok időt töltenek együtt és izzik közöttük a levegő.

Nina bejött a forgatási helyszínre és leüllt Ian mellé. Ezután pedig a fejét ráhajtotta Ian vállára és így pihengettek, míg el nem kezdődött a forgatás - mondta el egy szemtanú, aki szerint Nina és Ian egyébként is keresi egymás társaságát, amikor csak alkalom adódik rá, s nem csak a szerepük kedvéért. 

Az újra fellángolni látszó szerelem - vagy inkább barátság - azért is különös, mert a páros igen nagy ívben kerülte egymást az utóbbi időben minden rendezvényen és megjelenésen. Lehet, hogy csak a nyilvánosság előtt próbálják meg így eltitkolni a még mindig pislákoló érzelmeiket? Természetesen az is megeshet, hogy Nina az eljegyzés hírére döntött úgy, hogy mégis visszahódítaná régi kedvesét - a Nian rajongók nagy örömére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek