Starity

Kutyáival sétált a hóviharban Hugh Jackman

2015. január 28. 15:03   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 27-én rettenetes hóvihar tombolt New York városában, viszont az X-Men-filmekből ismert Farkast még ez sem gátolta meg abban, hogy kedvenceivel élvezhesse kinti programját.

hirdetés
Kutyáival sétált a hóviharban Hugh Jackman

Hugh Jackman nagy állatbarát hírében áll, hiszen feleségével és két gyermekével, két kutyussal is büszkélkedhetnek. Bár óriási hóvihar tombolt a városban a tegnapi napon, a 46 éves színész és egyben filmproducer mégis úgy döntött, hogy tesz egy kis sétát a hóban négylábú kedvenceivel.

Akárcsak híres gazdájuk, úgy az Allegra és Dali névre keresztelt ebek is az időjárásnak megfelelő öltözékben léptek ki a szabad levegőre, hogy ezáltal is védve legyenek a hidegtől. Jackman nagyszerű ötlettel rukkolt elő: lefényképezte, majd feltette Instagramra a fagyos időben tett túra során megörökített fotóit. A kutyák nemrég fejezték be kiképzésüket, s bizonyára nagyon örültek a gazdijukkal együtt töltött időnek.

Kicsit megfagyva, de nagyon jól érzem magam - ezzel a felirattal tette közzé a közös képet kedvenceivel az #AllegraJackman és a #DaliJackman hashtagekkel. Nem sokkal később egy másik fotót is felrakott, amin csak ő látható egy óriási hógolyóval a kezében.

Az utóbbi feltöltéshez ezt a megjegyzést fűzte: Hógolyócsata... És nem, nem bemutatni szeretnék valakinek, hanem a kesztyűmet próbálom lehúzni a fogaimmal. Hugh magyarázata egyértelmű, hiszen akár félreérthető is lehetne a kép üzenete, ám a színész csak jól érezte magát, ezt pedig közhírré is tette. Széles mosolyt csalva ezzel a gesztussal rajongói arcára, olyat, mint amilyet rajta is láthatunk az alábbi fényképen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek