Starity

Új sorozat érkezik az NBC-re

2015. január 29. 11:11   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelentette be az NBC, hogy 2015-ben új sorozatot tűz majd műsorára. A széria, mely az Allegiance címet viseli, előreláthatóan februárban kerül majd adásba.

hirdetés
Új sorozat érkezik az NBC-re

Több csatorna is készült a 2015-ös évre újabbnál újabb sorozatokkal, s ez alól az NBC sem képez kivételt. A CBS a közelmúltban már bejelentette, hogy új produkciója, melynek a főszereplője Josh Duhamel lesz, március elsején kerül majd a képernyőkre. Most viszont az az információ is napvilágra került, hogy az NBC újonca még korábban, már február elején debütál.

Az Allegiance címet viselő dráma, mely ismereteink szerint 2015. február 5-én kerül adásba, egy CIA elemzőről szól majd, akinek sejtelme sincs arról, hogy családjának több tagja is az orosz alvó ügynökei közé tartozik. A főszerepet a hongkongi születésű Gavin Stenhouse tölti majd be, mellette pedig az orosz származású Margarita Levieva is nagyobb szerepet kapott Natalie O'Connor személyében.

Íme, a sorozat előzetese:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek