Starity

Jennifer Lawrence rajong Kim Kardashianért

2015. január 29. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég összefutott a reality-sztárral a színésznő és örömében sikítozni kezdett, akárcsak egy őrült tinilány.

hirdetés
Jennifer Lawrence rajong Kim Kardashianért

Jennifer Lawrence sosem titkolta, hogy odáig van a Kardashian família életét végigkövető valóságshow-ért, így amikor néhány napja véletlenül egymásba botlottak a 34 éves Kimmel, nem bírta kontrolálni a lelke mélyén rejlő tinilányt.

A vicces találkozóról maga Kanye West felesége számolt be a The Sunnak: Éppen New Yorkban voltam és belefutottam Jennifer Lawrence-be. Köszöntünk egymásnak, majd beszálltam a liftbe, és ahogy az ajtók zárultak be, utánam kiabálta, hogy 'Imádom a show-dat!' Annyira nagyot nevettünk.

JLaw nem egyszer bevallotta már, hogy imádja a sokak által utált realityt, sőt, egy 2012-es interjú során még saját filmjéhez, Az éhezők viadalához is hasonlította a műsort: Néztem, amikor Kim elvált és ez egy tragédia volt mindenki számára. De ők ezt arra használják, hogy másokat szórakoztassanak, és mi nézzük. Az éhezők viadala-könyvek egy szörnyű tükröt mutatnak fel: ilyen lehetne a társadalmunk, ha érzéketlenné válnánk egy trauma és egymás fájdalmai kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek