Starity

Előzetest kapott a She's Funny That Way

2015. január 29. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Májusban debütál Peter Bogdanovich új vígjátéka, melyben többek között Jennifer Aniston, Quentin Tarantino, Imogen Poots és Owen Wilson is szerepet kapott.

hirdetés
Előzetest kapott a She's Funny That Way

Nemrégiben jelent meg a legelső előzetes a Peter Bogdanovich által rendezett és írt She's Funny That Way című filmhez, mely egy fiatal prostituáltról, Izzyről szól, aki azért árulja testét, hogy a pénzből felépíthesse színésznői karrierjét. Egy casting során azonban kiderül, hogy egyik kliense egy rendező a Broadwayről, aki nem mellesleg házas, így rögtön kezdetét veszik a bonyodalmak.

A főbb szerepekben Jennifer AnistonOwen WilsonQuentin Tarantino, Imogen Poots, Lucy Punch, Kathryn Hahn, Jennifer Esposito, Rhys Ifans, Debi Mazar, Will Forte, Cybill Shepherd, Joanna Lumley, Tatum O'Neal és Ahna O'Reilly lesznek majd láthatóak.

A vígjátékot először az olasz közönség láthatja majd, ugyanis április 2-án zajlik majd le a premier, ezt követően pedig Lengyelországba, az Egyesült Államokban, Hollandiában, Svédországban és Belgiumban is bemutatják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek