Starity

David Spade különleges autóval gyarapította gyűjteményét

2015. január 30. 18:06   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kismocsok című filmből is ismert színész összesen 900 ezer dollárt költött egy Dodge Daytona autó feltuningolt darabjára, amiben az előbb említett filmben is megjelent.

hirdetés
David Spade különleges autóval gyarapította gyűjteményét

David nagy autógyűjtő hírében áll, hiszen megszállottan gyűjti a különböző típusokat, most pedig újabb különlegességgel lepte meg saját magát. Egy díjazott darabot vásárolt kollekciójába: a sima, fényes, teljesen felújított változatát vette meg annak az autónak, amivel a 2001-es Kismocsok (Joe Dirt) című filmben is száguldozott. A régi, mégis új, réz tónusú 1969-es Dodge Daytonát egy árverésen, Kissimmee-ben árulták, David pedig meg is vásárolta borsos áron.

Imádta az autót a filmből és úgy érezte, szüksége van rá most, hogy hamarosan érkezik a folytatás - árulta el egy bennfentes, ugyanis a Joe Dirt 2: Beautiful Loser című film idén kerül bemutatásra. David modellje természetesen sokkal jobb állapotban van, mint a filmben szereplő jármű, ami rozsdás volt, hiányoztak a fényszórói és nem ártott volna neki egy fényezés sem.

David azonban elárulta, nem biztos, hogy használni is fogja a becses darabot: Nem is tudom, hogy elviszem-e egy körre ezt a kocsit. Túl jó ez a darab hozzám. Lehet, csak azt fogom tenni, hogy felkelek minden reggel és befújom szépen, vagy elkocsikázok vele a Beverly Centerhöz ahol a motorháztetőén leszek.

Mindenesetre, az Egy kapcsolat szabályaiból is ismert színész a legjobb darabnak mondhatja a Dodge Daytonát kollekciójából. Talán először ki kellett volna fizetnem a diákhiteleimet - mondta viccelődve David, majd így folytatta: Igaz, van egy 1987-es Grand Nationalem is. Az az egy darab, ami hasonló ehhez, mégsem mondhatom, hogy túlszárnyalja. Ez a kettő a legszebb a gyűjteményemből.

Spade​ a Kismocsok című filmben

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek