Starity

Rosszul lett a Harry Potter színésze

2015. január 31. 20:08   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Orlando városában megrendezésre került Harry Potter-es eseményére készült a skót színész, viszont rosszulléte miatt nem tudott megjelenni.

hirdetés
Rosszul lett a Harry Potter színésze

A Rubeus Hagrid nevezetű, kedves félóriást játszó színész a héten készült részt venni egy bizonyos eseményen, ami a Harry Potter-filmekkel volt kapcsolatos és Orlandóban került megrendezésre, viszont a rendezvény előtt Floridába repülve betegeskedni kezdett és kórházi ellátásra szorult, így nem tudta tiszteletét tenni. Robbie ügynöke nyilatkozott a 64 éves színész helyett és annyit árult el, hogy pihenésre van szüksége és természetesen rendbe fog jönni.

A pénteki nyitóünnepségen minden résztvevő hiányolta őt, ezért a szervezők jókívánságukat küldték a kórházban ápolt színésznek. Robbie sajnos rosszul lett tegnap este és pihennie kell, hogy jobban érezze magát. Nagyon sajnáljuk, hogy nem lehet most itt velünk a hétvégén, de őszintén reméljük, hogy a legközelebbi alkalommal őt is itt tudhatjuk majd magunk között - jelentették be a Universal Orlandótól pénteken.

A rendezvény január 30-án kezdődött és egész hétvégén tart. A rajongóknak a Hagridot alakító színészen kívül alkalmuk volt találkozni a Luna Lovegood szerepét játszó színésznővel, Evanna Lynch-csel, a Phelps ikrekkel, akik Fredet és George-ot alakították és magával Albus Dumbledore-ral, vagyis Michale Gambonnal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek